Voor ieder gezinslid

Een binnenspeeltuin inclusief vertier voor mindervalide kinderen! Want ieder kind wil meedoen. Dat is wat Binnenplezier bijzonder maakt.

Een plek om te ontspannen

We willen een plezierige plek bieden voor kinderen, waar ze kunnen spelen en uitrazen. Voor de begeleidende volwassenen is er uiteraard voldoende plek en mogelijkheden om te genieten van een hapje & drankje of bijvoorbeeld te werken terwijl de kinderen zich vermaken in onze toestellen.

In veel binnenspeeltuinen is het speelplezier voor mindervalide kinderen vaak niet opgenomen. Hierdoor ontstaat de situatie dat sommige gezinsleden buiten de boot vallen. Binnenplezier is een speeltuin waar álle kinderen kunnen spelen, daarom is de speeltuin ook voorzien van een snoezelruimte, rolstoelvriendelijke wandspelen en een speciale rolstoeltoegankelijke trampoline!

Het nuttigen van zelf meegebrachte consumpties is niet toegestaan.

Begeleiding van een volwassene en het dragen van sokken is verplicht.

Rolstoeltoegankelijke trampoline

De rolstoel toegankelijke trampoline is voorzien van een jumping broekje. Verder is de trampoline vrij om te gebruiken, uitsluitend onder toezicht van een volwassene. Meer informatie aan de balie.

Snoezelruimte

Wanneer je gebruik wilt maken van onze snoezelruimte dien je de ruimte van te voren telefonisch te reserveren. Hiervoor gelden de entreeprijzen passend bij de leeftijd, met toegang tot de speeltuin. Je reserveert één of meerdere tijdsblokken van 1 uur. Wanneer het afgesproken tijdsblok ingaat kun je de sleutel ophalen bij de kassa.

De snoezelruimte is voorzien van een bluetooth muziekbox. Je kunt je eigen telefoon/tablet hieraan koppelen en een eigen playlist afspelen. De snoezelruimte dient netjes en in originele staat achtergelaten te worden.

Binnenplezier - snoezelruimte

Miva voorzieningen

Binnenplezier is voorzien van miva sanitair met een aangepast toilet en een verzorgingstafel. Daarnaast is er een verrijdbare passieve tillift aanwezig voor gebruik.

Tillift

  • Onze tillift is voorzien van een 4-punts balansjuk. Je gebruikt je eigen tilband. Mocht je niet in het bezit zijn van een bijpassende tilband, dan kun je deze bij Binnenplezier lenen. Echter alleen voor het gebruik tijdens de transfer. 
  • Medewerkers van Binnenplezier moeten op de hoogte zijn als je gebruik wilt maken van de tillift.
  • De tillift mag enkel bedient worden door een volwassen begeleider.
  • De tillift dient na gebruik altijd weer aan de lader te worden gekoppeld. 

Binnenplezier - Miva voorzieningen
Binnenplezier - 4-punts juk tillift
Binnenplezier - arrangementen

Arrangementen

Op zoek naar een leuke locatie voor een uitje, spelen met de opvang, kinderfeestje of schoolreisje? Bekijk onze verschillende arrangementen! Gemakkelijk kiezen wat voor jullie het beste past. Tot snel!

Kinderfeestje vieren?

Binnenplezier bevindt zich in een prachtig nieuw pand aan de Ambachtsstraat 5E in Kampen en is een speeltuin voor alle kinderen. Ook voor mindervaliden is er een snoezelruimte en rolstoeltoegankelijke trampoline!

Voor ieder kind

Rolstoeltoegankelijk

Voldoende ruimte

Ouders/begeleiders gratis

Verschoonruimte

Gratis Wi-Fi

Geluidsabsorptie

Overzichtelijk